Natuurhistorisch Museum Maastricht

homekinderen > activiteiten
  • uilenindetuin061022-13 Activiteiten
  • voeldozenonderzoekpublieknhmm100411-6
  • braakballenpluizen091111-1
  • pb2
facebook & twitter

Het Natuurhistorisch Museum Maastricht is ook op facebook te vinden. Like ons en volg het laatste nieuws! Of volg ons op Twitter: @nhmmaastricht

wistjedat_zuidlimburgsezee
img_0436

Spieken moet!

Ja, bij ons mag je gezellig spieken...afkijken bij de natuur. Dat konden kinderen ervaren bij de tentoonstelling Spieken en voel, ruik en luister naar de natuur. 
 

Activiteiten 4 kids!
Activiteiten 4 kids!

Heb je altijd al als echte onderzoeker door een microscoop mini-fossielen willen bestuderen? Vind jij bijen ook zo interessant en zou je wel eens een bijenhotel willen knutselen? Of wil je naar een workshop dieren tekenen? Houd dan onze website  goed in de gaten en meld je op tijd aan! Ook tijdens de vakanties is er van alles te doen en te beleven.

Een gezellig bijenhotel.

Wist je dat in onze tuin heel veel zwermen honingbijen rondvliegen? Het is weer voorjaar en dus  zijn ze druk bezig met het verzamelen van nectar en het maken van honing. Maar ook de bijen die liever alleen wonen zitten niet stil. Om hun welkom te heten maken we gezellige bijenhotels. Kom jij een handje helpen? Je kunt je bijenhotel daarna thuis ophangen om ook bijen naar jouw tuin te lokken.

Op vrijdag 29 april en woensdag 4 mei gaan we aan de slag. Bij goed weer zitten we in de tuin, bij slecht weer in de educatieruimte.
Neem je een blik mee? Er staat er vast nog een in de keuken. Dat heb je nodig om te knutselen!

Wanneer: 29 april en 4 mei
Tijd: 14.00 tot 16.00 u

Natuurhistorisch
Museum
Maastricht
Adres De Bosquetplein 7, 6211 KJ Maastricht
T: 043 350 54 90 / E: museum@maastricht.nl
Openingstijden
maandag dicht (m.u.v. enkele feestdagen)
dinsdag-vrijdag 11-17 uur
zaterdag en zondag 13-17 uur

© BICMultimedia.nl